Mūsų kainos nėra galutinės, tad jei radote pigiau, praneškite mums ir visuomet pasiūlysime geresnę kainą. Taip pat suteiksime nuolaidą pasirinkus projektavimo ir montavimo paslaugas ar perkant didesnį prekių kiekį.

Degis bendradarbiauja su „Sommerhuber“


Degis bendradarbiauja su „Sommerhuber“

UAB „Degis“ pradeda bendradarbiauti su pasaulyje garsia keramikinių koklių ir apdailos gamintoja „Sommerhuber“ iš Austrijos. Ši kompanija yra žinoma dėl savo originalių ir itin kokybiškų koklių ir keraminės apdailos sprendimų namams ir SPA centrams, bei kitos paskirties patalpoms.
 
Apie „Sommerhuber“ produkciją ir kainas teiraukitės vadybininkų, taip pat dalį produkcijos rasite ir mūsų interneto parduotuvėje.
 

Apie „Sommerhuber“

 
„Sommerhuber“ kompanija buvo įkurta 1491 metais Steyr miestelyje Austrijoje. Šis miestas nuo seno garsėjo, kaip krosnininkų bendruomenė. Krosnys su moliniais kokliais čia buvo gaminamos nuo pat jų atsiradimo X amžiuje. „Sommerhuber“ įmonės pavadinimas kilo nuo jos įkūrėjo Josefo Sommerhuberio pavardės, kuris XIX amžiaus pradžioje vedė vieno iš Styer miestelio krosnininko dukterį ir pradėjo šlovingą šios įmonės etapą – tapo žinomu visoje Europoje. Josefas Sommerhuberis buvo talentingas krosnininkas ir gamino krosnis Vokietijos karališkosioms šeimoms. Jo sūnus, taip pat Josefas (II) pradėjo krosnis gaminti įvairiais stiliais (Gotikos, Renesanso, Rokoko ir t.t.) vidurinės klasės atstovams, todėl įmonė dar labiau išsiplėtė. Šiuo metu įmonei vadovauja Josefas (IV) Sommerhuberis, kuris įmonės vairą perėmė iš savo tėvo 1992 metais. Tai šeimos įmonė, puoselėjanti ilgaamžes austriškos krosniadirbystės tradicijas.
 
„Sommerhuber“ pasaulyje yra žinoma dėl savo unikalių koklių ir keraminių dangų, kurios yra laimėjusios ne vieną apdovanojimą.
 

„Sommerhuber“ produkcija

 
„Sommerhuber“ kokliai ir keramika yra gaminami nuosavoje gamykloje Austrijoje. Per daugiau nei 500 metų tobulinta technologija pasižymi ilgaamžiškumu, šiuolaikišku dizainu ir kokybe. Dabartinė produkcija jungia klasikinių koklių gamybos tradicijas su novatoriškomis formomis ir įspūdingu dizainu.
 
Kokliai dažniausiai įsivaizduojami kaip molinės plytelės su nedideliais išraitymais ir ornamentais. Tai klasikiniai kokliai, kurie tinka restauruojant senas krosnis, taip pat namuose, kuriuose vyrauja klasikinis stilius, gausu antikvarinių daiktų. „Sommerhuber“ pagrindinė produkcija yra ne tokia. Tai išskirtinio dizaino ir funkcionalumo keramika, kurios tikslas – ne vien tik perduoti šilumą, bet ir atrodyti stilingai, subtiliai ir be galo estetiškai. Beje, „Sommerhuber“ gali pasiūlyti didžiausių išmatavimų koklius.
 
„Sommerhuber“ keramikos efektyvumas – 90%. Tai reiškia, kad kokliai sulaiko net 90% šilumos. Kokliai spinduliuoja natūralią šilumą, kuri nesausina oro, ilgai išlieka net ir užgesus krosniai. Tai gydomoji šiluma, kurią itin vertina įvairūs SPA centrai, siūlantys savo lankytojams gydomąsias procedūras ir atpalaiduojančias erdves. Dėl šios priežasties „Sommerhuber“ produkcija yra skirta ne tik židinių apdailai ar vonios kambariui, bet ir profesionaliems SPA.
 
Išskirtinis dizainas ir funkcionalumas pritaikomas įvairiems gultams, pirtims, patalpų apšiltinimui (pavyzdžiui, vertikalūs radiatoriai). Natūralių spalvų pasirinkimas taip pat prisideda prie savito stiliaus kūrimo. „Sommerhuber“ kokliais galima papuošti ne tik klasikines krosnis, bet ir šiuolaikines krosneles ir  elektrinius šildymo mechanizmus.
 
UAB „Degis“ nuo šiol prekiauja kokybiška ir išskirtine „Sommerhuber“ produkcija. Dėl užsakymo kreipkitės į mūsų vadybininkus. Jie pateiks daugiau informacijos apie turimą produkciją ir jos kainas.




















Degis bendradarbiauja su „Sommerhuber“