Mūsų kainos nėra galutinės, tad jei radote pigiau, praneškite mums ir visuomet pasiūlysime geresnę kainą. Taip pat suteiksime nuolaidą pasirinkus projektavimo ir montavimo paslaugas ar perkant didesnį prekių kiekį.

Austroflamm židiniai ir krosnelės


Jei židinių ir krosnelių gamintojus būtų galima lyginti pagal automobilių markes, Austroflamm neabejotinai galėtų būti gretinamas su „Mercedes-Benz“. Tai ypatingos kokybės ir technologiškai pažangūs židiniai ir krosnelės.

Technologija ir dizainas

Austroflam krosnelės ir židiniai yra estetiškai patrauklūs – išdirbta kiekviena detalė, kiekvienas kabliukas ar rankenėlė, kiekviena anga atrodo, kad tik taip ir gali būti sukonstruota. Tai ilgametė patirtis ir profesionalaus dizainerio triūsas. Kad ir koks įmantrus ir stilingas dizainas būtų, technologijoms šie austriškų židinių gamintojai vis tiek skiria kur kas daugiau dėmesio. Židiniai ir krosnelės kuriami pasitelkiant moderniausias technologijas ir ilgamečius mokslinius tyrimus. Dėl to kiekvienas modelis turi bent po kelias patentuotas ir tik Austroflamm naudojamas technologijas, kurios yra pagrindiniai šių židinių išskirtinumai ir privalumai.

Austroflamm išskirtinumai

Paminėti reiktų 3 svarbiausius išskirtinumus, nors jų yra kur kas daugiau:

    1. Keramotas. Įsivaizduokite degantį židinį. Raudonai geltona liepsna šoka baltame židinio ugniakure... Teisingai, BALTAME. Austroflamm ugniakurų vidus yra baltas ir toks išlieka nuolatos dėl unikalios medžiagos – keramoto. Keramotas yra keramikos ir šamoto mišrūnas, kurį sukūrė ir užpatentavo Austroflamm inžinieriai. Keramoto dangos ugniakure paskirtis ne tik estetinė, bet daugiau praktinė. Ji įkaista iki 1200 laipsnių, todėl židinyje palaikoma aukštesnė, nei įprastai degimo temperatūra. Dėl padidintos temperatūros ne tik gerėja efektyvumas ir šildymo savybės, bet ir sudeginami suodžiai ir kitos kenksmingos medžiagos, dėl to Austraflamm židiniai ir krosnelės laikomi vienais ekologiškiausių rinkoje.

    2. Heat Memory System (HMS). Kaip išlaikyti šilumą kaip įmanoma ilgiau? Toks klausimas kamuoja ne tik židinių gamintojus, bet ir jų savininkus. Atsakymą pateikia Austroflamm inžinieriai – Heat Memory System – Šilumos Atminties Sistema. Židiniai ir ugniakurai po savo ketaus ar plieno sienele turi papildomas plokštes, kurios kaupia šilumą ir ją atiduoda iš lėto. Ši medžiaga yra sunki todėl padidina židinio svorį, tačiau ir prailgina šilumos atidavimo laiką iki 9 valandų. Tai reiškia, kad baigus degti anglims ugniakure, šiluma išsilaiko dar 9 valandas.

    3. Xtra sistema. 9 valandos šilumos išlaikymui – ne riba. Austroflamm rado būdą, kaip šilumą išlaikyti 12 valandų. Visa esmė – unikali Xtra akumuliacinė sistema. Speciali konvekcinė sistema suderinama su papildomu Heat Memory System medžiagos kiekiu, taip šiluma laikosi net 12 valandų po to, kai ugniakure užgęsta ugnis. Tai reiškia, kad krosnelė yra dar 100 kilogramų sunkesnė, o jos viršuje įmontuotos specialios oro sklendės, kurias uždarius šiluma laikosi ilgiau.

Kiti Austroflamm techniniai išskirtinumai – atitikimas ir standartų bei reikalavimų viršijimas. Šie austrų gamintojo židiniai ir krosnelės į aplinką išleidžia 50% mažiau kenksmingų medžiagų, negu numato patys griežčiausi Europos standartai (EN 13240, DIN Plius ir kt.).

Ekologiškas židinys, kai kalbama apie Austroflamm, yra ne kažkoks gamtos mylėtojų sugalvotas terminas, o realybė. Jis taupo malkas ilgiau išlaikydamas šilumą, ir aplinką išmesdamas kaip įmanoma mažiau kenksmingų degimo procesu susidarančių medžiagų (suodžiai, anglies monoksidas ir t.t.).

Ypatinga šilkografijos technika ant durelių stiklo sukuria įspūdį, kad jos neturi rėmo ir židinys yra didesnis. Tokiu būdu židinys atrodo įspūdingai, jau nekalbant apie technines charakteristikas.

Židinį paprasta prižiūrėti, nes dėl unikalių degimo savybių lieka labai nedaug pelenų. Daugkartinių bandymų metu nustatyta, kad sudeginus 600 kilogramų medienos lieka vos 2,2 kilogramų pelenų. Vienu metu rekomenduojama įdėti vos 2-3 kilogramus malkų, tad tokį kiekį pelenų yra nesunku išvalyti. Vidinė stiklinių durelių dalis mažai aprūksta, todėl valyti ją reikia rečiau. Keramotinė vidaus iškloja dėl savo unikalių paviršiaus savybių taip pat aprūksta mažai, tad ją valyti reikia retai. Aišku, jei deginsite popierių, plastikines medžiagas, audinius, aprūkimas bus kur kas didesnis, todėl rekomenduojama kūrenti tik medieną, kuri yra ne daugiau kaip 20% drėgnumo. Tai labai sausos malkos, kurios gaunamos kai medis malkinėje laikomas bent dvejus metus.

Austroflamm židiniai ir krosnelės – puikus pasirinkimas ir investicija. Peržiūrėkite kainas mūsų kataloge.

Austroflamm židiniai ir krosnelės